GreyLime Power Tough, 2600 mAh powerbank, Sølv

80,00 DKK

Moderne, praktisk og robust lille Powerbank, der fuldt opladet lagrer 2.600 mAh.

GreyLime Power Tough 2.6000 mAh er en lille, diskret powerbank, der er designet til at holde din telefon kørende i løbet af hverdagen, og holder til de knubs et aktivt liv kan føre med sig.

Med denne lille powerbank får du 1 opladning til en standard smarphone (iPhone 6 størrelse). Dens beskedne størrelse gør den nem at have med på farten, så du altid har til en lille nødopladning.

Anvendelse: opladning af elektroniske produkter: Smartphone, iPods, MP3, MP4, PDA, og meget mere.

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Moderne, praktisk og robust lille power bank, der fuldt opladet lagrer 2.600 mAh eller cirka 1 hel opladning af en smartphone.

GreyLime Power Tough 2.6000 mAh er en lille, diskret power bank, der er designet til at holde din telefon kørende i løbet af hverdagen, og holder til de knubs et aktivt liv kan føre med sig.

Dens aluminiumkabinet er nemlig designet til at være robust, sikkert og velfungerende, så man ikke skal være nervøs for at lægge sin powerbank i tasken, eller have den i lommen ved siden af telefonen.

Batteriet har en høj konverteringseffekt og et lavt energitab, og er af en kvalitet, hvor man må forvente at ens GreyLime Power Tough 2.6000 mAh har en længere levetid end den gennemsnitlige smartphone.

Det er vigtigt at tingene virker, især når lidt ekstra strøm kan hjælpe telefonen igennem dagligdagen. Desuden tjener en powerbank sig hurtigt hjem, hvis man bruger sin smartphone til at holde styr på tog- eller busbilletten.

Vægt70 g
Størrelse98 × 18 × 13 mm
Brand

Indgang

DC 5.0V, 1000 mA

Udgang

DC 5.0V / 1,000 mA

Kapacitet

2600 mAh

Scroll til toppen

Søg blandt 1300+ varer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.