GreyLime Power Solar, 8000 mAh solcelle powerbank, Sort

280,00 DKK

I hverdagen er det sjældent umuligt at finde en stikkontakt, men på lange jagtture, sejladsen eller når den rejselystne type skal se verden, er det ikke altid så let. GreyLime Power Solar 8.000 mAh er designet præcis til disse situationer.

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Som backpacker, festivalsgænger eller udemenneske, har ens ejendele et hårdt liv, så det er vigtigt at vælge ting, der kan overleve strabadserne undervejs. GreyLimes Power Solar 8.000 mAh holder til et hårdt liv, giver ikke op af lidt regn, og lader din telefon op, når teltet er slået op og mørket falder på.

Det er en genial powerbank til brugeren, der ofte er udendørs, for med dens 1,2W solcellepanel samler den strøm i løbet af dagen, så du altid har mulighed for at få lidt strøm på din mobil. Og så har den tilmed også en effektiv LED-lygte med 3 forskellige funktioner.

Med dens kapacitet på 8.000 mAh, får du 3-4 opladninger af din smartphone, og med den medfølgende karabinhage kan GreyLime Power Solar 8.000 mAh spændes udenpå tasken, så lader den op på turen. Både på festivalen og i ødemarken skal man kunne komme i kontakt med verden, og fordi denne powerbank er robust designet til et aktivt liv, holder den også til tab og stød.

Den specielle plastic, der dækker alle kanter, beskytter elektronikken indvendigt, dækker nemlig af for ind- og udgange og gør powerbanken afvisende overfor vand, støv og andet skidt.

OBS: Solcellepanelet er ikke beregnet til at give en fuld opladning af powerbanken. Det skal i stedet betragtes som en måde altid at kunne få lidt strøm i nødsituationer. En fuld opladning vil tage ca. 10 dage under perfekte omstændigheder.

Vægt200 g
Størrelse140 × 75 × 17 mm
Brand

Indgang

Udgang

Kapacitet

8.000 mAh

Beskyttelse

Vandafvisende, stødsikret, støvafvisende

Scroll til toppen

Søg blandt 1300+ varer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.